EUREKA
Internationale Handel

Eureka Billard heeft al tientallen jaren ervaring met de export van biljarts. In de loop der jaren hebben we verschillende particulieren door heel de wereld blij kunnen maken met een Eureka biljart. Al onze merken worden in Nederland geproduceerd en vanuit hier vervoert naar de des betreffende klant in het buitenland. Als extra kunnen wij een monteur mee te sturen die op bestemming het biljart netjes plaatst en monteert, een extra garantie voor het goed kunnen bespelen van onze biljarts.

Eureka heeft als doestelling dit jaar meer biljarts te exporteren naar grote klanten in het buitenland. Een exportmarketingplan hebben we op laten stellen, om de buitenlandse markt goed in kaart te zetten. Het werd snel duidelijk dat er veel vraag is naar hoog kwalitatieve biljarts in het buitenland, daarnaast kunnen we de risico’s goed beperken. Waardoor we veel biljarts in het buitenland kunnen afzetten.  Dit alles zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit  in onze biljartfabriek. Met een flexibel productieproces willen we kunnen inspelen op deze vraag. Voor onze buitenlandse bezoekers van deze site hebben we net twee maanden een Engelstalige website gelanceerd. Zo hopen wij deze gasten nog beter te kunnen bedienen. 

Aan de rechter zijde ziet u verschillende foto’s die te maken hebben met onze internationale werkzaamheden. Afbeeldingen van o.a. Harry Mathijssen  in Zuid-Korea. De Eureka biljarts die netjes geplaatst zijn in Seoul . Onderaan staat de Directeur van het Koreaanse Import Bedrijf  met een Koreaanse Biljart official  en Harry Mathijssen  die een rondleiding hebben gegeven en onderhandelt over een samenwerkingsverband. De onderhandelingen zijn soepel verlopen, want een jaar later zijn er al verschillende containers met biljarts naar Zuid-Korea getransporteerd.

Ook hebben we voor Universal Billiards te Seoul het Universal Pro Billiard geproduceerd,deze zijn al in diverse biljartcentra geplaatst in Zuid Korea