Biljarttafel

Eureka biljarttafel uit eigen fabriek

Een goed bespeelbare biljarttafel moet aan hoge eisen voldoen. Professionele vakkennis en materiaal van hoge kwaliteit zijn noodzakelijk.
Deze vakkennis is in dit familiebedrijf steeds overgedragen van vader op zoon en steeds verder uitgebouwd en geperfectioneerd.

Eureka Billard Dutch Masters
Dit moderne biljart is de nieuwste uitvoering van Eureka. Het biljart is voorzien van wit poedercoat stalen V-triangelpoten. Dit combineert met een zwarte bovenband, is erg mooi in combinatie met de eiken kleur van de afdeklijsten. Diverse uitvoeringen mogelijk. Zie foto met afdeklijsten aluminium look!
Biljart reviseren
Eureka heeft zich vanaf 1897 toegelegd op restauratie van alle merken en modellen biljarts. Uw biljart krijgt onze volledige vakkundige aandacht.
100% gegarandeerd.
Eureka Billard Amical​
Speciaal uitgevoerd model geschikt voor o.a. horeca, instellingen en thuis. Intern voorzien van een stalen constructie dat zorgt voor veel stabiliteit. Diverse kleuren mogelijk.
Eureka Billard Classic​
De naam Classic zegt het al: klassieke 6-poot biljart uitgevoerd als model uit de jaren 40 en 50. Uiteraard voldoet dit biljart ook aan de moderne eisen van nu. Diverse kleuren mogelijk.
Eureka Billard Nostalgie​
Het Biljart Nostalgie is een prachtig model met gedraaide poten. Nostalgisch uitgevoerd, maar voldoet ook aan de eisen van nu. Met stalen frame. Diverse kleuren mogelijk.
Interne bandcamera
Het inbouwen van een bandcamera in het biljart door Eureka is ook mogelijk. Dit zorgt voor unieke TV-beelden of opnames voor uw vereniging, bedrijf of gewoon thuis!

Een Eureka biljarttafel op maat laten maken?

Naast onze standaard Eureka collectie leveren wij ook biljarttafels op maat.

Deze kunt u in onze webshop bekijken: Biljarts

Scroll to Top