Diensten

Biljart onderhoud en service

Eureka Billard levert alle soorten nieuwe carambole-, pool- en snookertafels. Ook reviseren wij carambole  biljarts. Een goed bespeelbaar biljart moet aan hoge eisen voldoen. Professionele vakkennis en materiaal van hoge kwaliteit zijn noodzakelijk. Deze vakkennis is in dit familiebedrijf steeds overgedragen van vader op zoon en steeds verder uitgebouwd en geperfectioneerd.

Biljart reviseren
Eureka heeft zich vanaf 1897 toegelegd op restauratie van alle merken en modellen biljarts. Uw biljart krijgt onze volledige vakkundige aandacht. 100% gegarandeerd.
Biljartkeu reparatie
Bij Eureka bent u welkom voor de reparatie van uw biljartkeu. Wilt u een nieuwe pomerans of keu-dop (beentje)? De reparatie kunnen wij ter plekken vaak oplossen en is meestal klaar terwijl u wacht.
Biljartlaken vernieuwen
Heeft u een biljarttafel en wilt u het biljartlaken vernieuwen? Wij weten wat voor iedere tafel(spel) een geschikte laken is. Bekijk de verschillende mogelijkheden.
Biljart verplaatsen
Het verplaatsen van een biljart is een nauwkeurige klus waarbij ervaring, vakmanschap en het gebruik van de juiste gereedschappen van essentieel belang is.

Hulp nodig voor de beste biljart oplossing?

Eureka Billard heeft zich vanaf 1897 toegelegd op restauratie en onderhoud van allerlei modellen biljarts. Hierbij zijn wij nog geen enkel biljart tegengekomen die wij niet hebben kunnen repareren, hoe moeilijk de klus ook is. Nieuwe leiplaten, monteren, houtbewerking, het vernieuwen van verwarmingselementen: het team van Eureka, kan het allemaal !

We beschikken over onze eigen technische dienst. Enkele voorbeelden van de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren:

  • inbrengen nieuwe Eureka profiellijsten en rubberbanden
  • leiplaat zuiver slijpen. (eigen volautomatische slijpmachine)
  • repareren of vernieuwen  leiplaat.
  • bewerken en lakken van houtwerk als nieuw.
  • repareren biljartverwarming of thermostaat
  • isoleren van biljartverwarmingen
  • plaatsen van diamonds in banden.
  • inbouw bandcamera
Scroll naar boven